Ikona Art Perfumery je pridobila novo linijo dišav znamke Amouage.

Luksuzne dišave izvirajo iz Omana, katere je razvil Sultan Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said leta 1983. Z razvojem dišav je želel ponovno oživeti starodavno umetnost parfumerije, kar se močno občuti v široki izbiri dišav, ki dosega kar 35 različnih vonjav. Ime Amouage je spoj besed »amour« in arabske besede za valove, torej ljubezen in valovi. Dišave vsebujejo tradicionalne sestavine, prav takšne, kot so jih uporabljali že v srednjem veku.

Znamka stremi k izdelavi povsem unikatnih in visoko kvalitetnih dišav, z luksuznimi in redkimi sestavinami iz celega sveta. Parfumska hiša ne sledi trendom, temveč jih postavlja. Kljub temu, da črpajo navdih iz zgodovine in sledijo tradiciji, je Amouage mednarodna znamka, ki pušča pečat po celem svetu. Danes za razvoj in kreativno plat znamke skrbi Christopher Chong, ki je več kot uspešno združil tradicijo s sodobnostjo.

Dišave izražajo sofisticiranost, samozavest, bogato zgodovino in noto »edinstvenosti«. Amouage je stil življenja in je namenjen vsem tistim, ki samozavestno izstopajo iz množice, si želijo nositi nekaj posebnega, drugačnega ali nenavadnega in obenem cenijo umetnost parfumerije. Mogoče prav zato, si je znamka pridobila zveste oboževalce tudi med slavnimi osebnostmi, kot so Vladimir Putin, Michelle Obama, britanska kraljeva družina ter mnogimi drugimi zvezdniki.

Vabljeni v prvo in edino Art parfumerijo, kjer lahko preizkusite in občutite esenco orienta – Amouage.

Recommended Posts