In Moda

Inovativna mednarodna blagovna znamka oblačil Diesel je postala uradna partnerica legendarnega AC Milana. Nogometaši tega italijanskega kluba bodo sedaj izven športnega igrišča nosili oblačila Diesel. Partnerstvo bo trajalo najmanj tri leta. Ustanovitelj znamke Diesel, Renzo Rosso, je izjavil, da je sodelovanje z AC Milanom uresničitev sanj, ki so jih on, njegova družina in podjetje že dolgo sanjali. Sodelovanje med znamkama ni naključje, saj se poleg porekla med seboj ujemata še po mnogih drugih lastnostih. Tako Diesel kot AC Milan sta dobro znana po vsej zemeljski obli in delita enake vrednote, ki so globoko zakoreninjene v njunem DNK-zapisu. Filozofija obeh temelji na timskem duhu, pogumu in izjemnem prizadevanju za doseganje najvišjih rezultatov. Vse vrednote pa so neposredno povezane z brezpogojno strastjo do športa, ki znamki spremlja od samih začetkov njunega delovanja. Zaradi tega jima vedno znova uspeva dosegati najboljše rezultate. Rosso meni, da sta poti njegove znamke in AC Milana neločljivo povezani: oboji so veliki italijanski igralci, ikonični in podobni v duhu. Enakega mišljenja so na strani nogometnega kluba. Barbara Berlusconi, podpredsednica kluba in CEO, vidi skupno točko tudi v tem, da je Diesel v svetu mode orientiran predvsem na mlajšo publiko, ki jo AC Milan poziva k navijanju.

AC MILAN

AC Milan je že 117 let sinonim za nogomet, zabavo, čustva in uspeh. Rdeča in črna sta njegovi zaščitni barvi. Njegovi nogometaši so osvojili največje število mednarodnih trofej v zgodovini tega športa. Od ustanovitve, leta 1899, je AC Milan osvojil 18 ligaških tekmovanj, 5 italijanskih pokalov, 2 pokala Zmagovalni pokal, 5 evrospkih super pokalov, 3 mednarodne pokale, 6 ligških super pokalov, 1 FIFA svetovni klubski pokal. Danes je AC Milan vodilno podjetje v svetu športnih spektaklov, ki zabava milijone ljudi po svetu.

DIESEL

Diesel je inovativna mednarodna znamka oblačil, ki proizvaja dinamične kolekcije jeansa, oblačil in dodatkov. Vse od ustanovitve, leta 1978, je Diesel postal vodilni pionir v svetu jeansa in premijskem razredu neformalnih oblačil. Znamka je postala prava alternativa na trgu luksuznih znamk.

 

Recommended Posts