In Tehnika

Skoraj neopazna pršna kanaleta: Nova različica pršne kanalete Geberit CleanLine je odslej lahko prekrita s ploščicami.

Ne le da je voda ključna za preživetje, tudi sprošča nas, neguje in poživlja. Še posebej v poletni vročini se prileže hladna prha, ki nas osveži in napolni z energijo, se strinjajo pri Geberitu, vodilnem inovatorju na področju sanitarne tehnike. Prav posebno doživetje nudi prha v breznivojskem pršnem prostoru, ki ga dopolnjuje elegantna pršna kanaleta Geberit CleanLine. Njen preprost in dizajnerski videz v trenutku olepša kopalnico, hkrati pa je kanaleta priročna in higienična, saj je čiščenje zelo enostavno. Letos pa Geberit predstavlja novo različico te popularne pršne kanalete – Geberit CleanLine, ki je lahko pokrita s ploščicami, tako da se skoraj neopazno zlije s pršno površino. Hkrati pa je na voljo sedaj tudi v manjših različicah, idealnih za majhne pršne prostore. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med tuširanjem lahko počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

Pršna kanaleta Geberit CleanLine zagotavlja brezčasen dizajn v kombinaciji s funkcionalnostjo in enostavno vgradnjo ter čiščenje. S pokrovom kanalete, ki se vgradi v plošče, lahko zdaj brez težav izpolnite svoje želje po pršni površini s komaj vidnim odtokom, ki je v celoti prekrita s ploščicami. Inovativni sistem pršne kanalete CleanLine prav tako rešuje pomemben problem higiene, ki je prisoten pri večini običajnih pršnih kanalet. Pod pokrovom se lahko skriva veliko umazanije, ob pogostejšem pranju glave v poletni vročini pa se nabere tudi veliko las. Pokrov kanalete CleanLine se lahko odstrani z eno potezo, vključuje pa tudi sito, ki zadrži dolge lase in ostalo umazanijo. Geberit kanalete so tudi izjemno prilagodljive, saj lahko njihovo dolžino prilagodite do milimetra natančno in jih namestite kamorkoli v pršni prostor, ob steni, na sredini, na levi ali desni strani. S pršno kanaleto Geberit CleanLine se odprejo nove možnosti opremljanja kopalnic ter osvežujočih užitkov.

O Geberitu

Globalno podjetje Geberit je vodilno v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Geberit posluje kot povezana skupina in je zelo močno prisoten v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega 30 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v več kot 50 državah in je v letu 2017 ustvaril neto prodajo v višini 2,9 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX; od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).

Recommended Posts