In Moda

Tisto leto je bilo namreč res nekaj posebnega. V Londonu, v ulici Portobello, je bila rojena znamka Pepe Jeans, ki torej letos praznuje častitljivo 45-letnico.

Pred 45 leti je znamka Pepe Jeans London pričela svojo avanturo in postavila svoje prvo stojalo na tržnici Portobella; vse je bilo narejeno z občutkom in strastjo do džinsa, sodobnega dizajna, njihove prepoznavne vstopnice v svet urbane mode. Letos je tako čas za proslavljanje pomembnega rojstnega dne znamke, začne se s posebej za to priložnost izdelanimi dvanajstimi različicami majic, v omejeni seriji seveda. Za osnovo so pri znamki Pepe Jeans London vzeli izvorno podlago majic iz leta 1973, zato imajo nove majice originalne logotipe Pepe Jeans London iz tistega obdobja in najboljše dizajne, narejene skozi desetletja, z ikoničnimi motivi starega in novega, z retro in sodobnim videzom. Majice so še dodatno označene s številkami, kar poudarja ekskluzivnost linije, ki je primerna tako za moške kot ženske in je celo nekoliko tajlirana.

Pri znamki Pepe Jeans London si želijo, da bi se vsi pridružili praznovanju njihove čudovite 45-letnice, ki bo ovekovečena z edinstvenimi in nepozabnimi oblikami njihovih novih izdelkov. Kolekcije te omejene serije so na voljo v njihovih prodajalnah po svetu in na spletni strani pepejeans.com.

Recommended Posts