In Erotika

Ker so dekleta naveličana. Ker imajo dovolj “profesionalcev” na omrežju LinkedIn, ker imajo dovolj čudnih Facebook sporočil in odvratnih Instagram komentarjev, preprosto imajo vsega dovolj. Dovolj imajo tega, da jih v fitnesu popravlja samooklican strokovnjak, dovolj imajo prisilnih nasmehov, ko nekdo iz nenada pristopi do njih, ko so v družbi… In najpomembnejše? Dekleta so sita seksističnih, odvratnih in pomilovanja vrednih Tinder sporočil. Da, dekleta si želijo pozornosti, želijo si pogovora. Pravtako si želijo seksa, želijo si ljubezni, želijo si obojega. Ne, ženske – vsaj večina – ne sovražijo moških in niso hudobne feministke. Toda obstaja razlika med pogovorom in nadelegovanjem. Obstaja razlika med prefinjenim pristopom in čistim čudaštvom. Obstaja meja in dekleta nam jo čezdalje pogosteje postavljajo.

Naj vam razložimo, na kaj ciljamo.

Pomežik in iztegnjen jezik niso primeren pozdrav v resničnem življenju, zakaj bi bilo torej kaj drugače na spletu? Si predstavljate, da do vas v baru pristopi simpatično dekle in iz ust porine jezik? Pred vsemi? Najbrž ne. Morate biti bolj izvirni, dekleta niso neumna, ravno nasprotno, dekleta so pametna in predvsem zelo previdna, saj zelo hitro razločijo med prikupno resnico in bedarijami. Sposobna so zaznati, če za svojimi besedami stojimo mi sami, ali pa na internetu poiščemo pomilovanja vreden “pick-up line”. Tudi “lepa si” ponavadi ne pije vode, saj je to beseda vsakega drugega moškega, ki uporablja Tinder… Saj sami veste zakaj. Izklesane mišice na profilni sliki? Če ste perverzen dolgočasnež, vam bodo le te prinesle le eno – “skrinšot” pred izbrisom. O “Hej lepotica” sploh nebi izgubljali besed, saj je to najbolj pomilovanja vreden začetek pogovora na sploh.

Naslednja stvar so fotografije vašega orodja. Dekletom se zdijo ogabne, razen nekaterih izjem, ki sicer dekletom prinašajo kratko zadovoljstvo, pa vendar bo fotografija prej kot slej postala tarča posmeha v družbi prijateljic. Si to želite? Najbrž ne. Tudi nenehna težnja po tem, da vam dekleta pokažejo svoje oprsje, je žaljiva in neprimerna. Če želite, da vas dekleta ne ozmerjajo z vsem grdim in še gršim, se golim fotografijam – tako pošiljanju kot tudi “fehtarjenju”- izogibajte. Da povzamemo – gole fotografije so neumnost.

Tudi pretirana samohvala v stilu “eh, jaz Tinderja ne rabim” ali pa “ne vem, zakaj sploh uporabljam Tinder” ne bo obradila sadov. Ravno nasprotno, izpadli boste totalno brezvezno. Če ne potrebujete Tinder profila, zakaj ga torej imate?

Recent Posts