In Kulinarika

Diplomático – vrhunska blagovna znamka ruma, ki je znana po vrhunskem okusu, kakovosti in neskončnih možnostih za mešanje – je počaščena, da naznani, da je osvojila nagrado Wine star’s “Spirit Brand of the Year.”

Vsako leto revija Wine Enthusiast nagrajuje najboljša podjetja in posameznike, katerih vizija je kar se da opazno poseči v industrijo vin in žganih pijač. Posebna čast rumu Diplomatico gre tudi zato, ker gre za prvi rum, ki je kadarkoli osvojil to prestižno nagrado. Izdeluje ga podjetje Destilerias Unidas S.A., ki ima svoj sedež v Venezueli, Diplomatico pa je neodvisna znamka v lasti družine, priznana pa je kot ena najboljših znamk ruma na svetu.

Odličen in prepoznaven profil okusa Diplomático je rezultat edinstvenega postopka izdelave. Rumi se destilirajo z bogatimi metodami, ki nagrajenemu Master Blenderju omogočajo, da ustvarja odlične mešanice, vključno z Reserva Exclusiva, paradnim konjem znamke.

Visoka kakovost Diplomático je podprta s strani najbolj dragocenega vira – njegovih ljudi. Rast podjetja je šla vedno z roko v roki z zaposlenimi in njihovimi družinami, podprta pa je bila z dolgoletno zavezo za zaščito skupnosti in ekosistema, ki obkroža destilerijo. Družba zagotavlja delovna mesta več kot 700 delavcem v Venezueli in je razvila močne socialne programe za izboljšanje kakovosti življenja in rasti svojih delavcev, obenem pa se veš čas trudijo zmanjšati vpliv na okolje.

 

Recent Posts