In Tehnika

Čistoča kopalnice je poleg elegantnega videza in funkcionalnosti ključna, da se v njej dobro počutimo. A kaj, ko je ravno kopalnica prostor, ki ga je najtežje očistiti in nam predstavlja eno najbolj nadležnih domačih opravil. Naše življenje lahko že znatno olajšajo proizvajalci sanitarnih izdelkov, kot s svojimi pametnimi rešitvami poskrbi Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike. Svoje izdelke razvija z mislijo na sodobnega uporabnika in poleg estetike poskrbi tudi za praktičnost. Geberit svetuje, da izberete 5 ključnih rešitev, ki čiščenje občutno olajšajo: sanitarno tehniko, ki je skrita za steno, stenske elemente, ki se ne dotikajo tal, straniščno školjko brez roba, breznivojsko prho ter praktično pohištvo, ki skrije vse kozmetične pripomočke, na katerih se lahko nabira umazanija. Z Geberitom bo vaša kopalnica bolj higienična, čiščenje pa veliko bolj preprosto in kratkotrajno.

5 Geberitovih sanitarnih rešitev, ki bodo za vedno olajšale čiščenje kopalnice:

  1. Sanitarna tehnika, ki je skrita za steno.

Podometni sistemi so dober in že preizkušen način za boljšo zasnovo kopalnice tako z vidika oblikovanja kot tudi lažjega čiščenja. Splakovalni kotliček, kjer se običajno nabira prah, ter skoraj vsa sanitarna tehnika sta z Geberitom skrita za steno, kar pomeni veliko manj površin za čiščenje.

  1. Stenski elementi, ki se ne dotikajo tal.

Stenske straniščne školjke so danes standard, saj omogočajo lažje čiščenje celotne kopalnice, vključno s tlemi. Tudi stensko kopalniško pohištvo bo omogočilo, da bodo tla prosta in očiščena z enim zamahom.

  1. Straniščna školjka brez roba.

Velik trend pri opremi kopalnic so straniščne školjke brez roba. Niso samo prijetne na pogled, ampak je čiščenje posebej enostavno. Geberit Rimfree® školjka brez roba predstavlja genialnost v kopalniški keramiki, saj popolnoma odpravlja vse notranje robove, torej elemente, na katerih se lahko kopičijo mikrobi in ki lahko ovirajo čiščenje. Zaradi svoje posebne keramične glazure KeraTect®, ki je popolnoma gladka in brez por pa čiščenje še dodatno olajša.

  1. Breznivojska prha.

Trenutno najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic. Pozabite na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov, ter si hkrati poenostavite čiščenje. Breznivojska pršna površina Geberit Setaplano zaradi enakega nivoja s tlemi omogoča popolno svobodo pri opremljanju in čiščenju.

  1. Praktično pohištvo in urejena kozmetika. Veliko kozmetike in raznih higienskih pripomočkov na vidnih površinah je idealno za nabiranje prahu ter umazanije, zato poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora. Geberit v svojem asortimanu pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike ponuja tudi pohištvene elemente, ki so estetsko dovršeni, nudijo veliko prostora za shranjevanje ter omogočajo enostavno čiščenje kopalnice.
Recommended Posts