In Avto, Novice

ŠKODA modeli FABIA in RAPID sta vozili, ki svoje voznike v malem in kompaktnem segmentu v Nemčiji najbolj osrečujeta. To so ugotovitve zadnje študije o zanesljivosti vozil za leto 2019 (VDS), ki jo je pripravil inštitut za tržne raziskave JD Power. Več kot 12.500 ljudi je sodelovalo v največji nemški avtomobilski raziskavi, ki se osredotoča na kakovost in zanesljivost. To je tretja nagrada, ki jo je FABIA prejela s strani J.D. Power-a.

J.D. Power je v letošnji študiji o zanesljivosti vozil pregledal avtomobile iz devetih segmentov. Šest modelov se je uvrstilo na prvo mesto v svoji kategoriji z minimalnimi napakami in odlično kakovostjo, le ti pa so tudi prejeli to priznano nagrado. S FABIA in RAPID je ŠKODA edina blagovna znamka z dvema zmagovalcema. FABIA je zmagala v segmentu majhnih avtomobilov, nagrade v istem razredu pa je osvojila že v letih 2015 in 2016. ŠKODA je lani septembra lansirala nadgrajeno različico tretje generacije FABIA, od takrat pa je priljubljen avto predstavil LED žaromete, modificirano zasnovo in razširjeno standardno opremo.

ŠKODA RAPID je s svojim velikodušnim prostorom za potnike in prtljago prevladala v kompaktnem razredu. ŠKODA je v tem segmentu na evropskem trgu med drugim aprila 2011 začela lansirati tudi nov model SCALA, ki z novo tehnologijo in zasnovo, visoko funkcionalnostjo in najsodobnejšo povezljivostjo SCALA postavlja nove standarde v kompaktnem razredu.

Recommended Posts