„TO JE ZA VSE ŽIVLJENJE“

Nemška znamka vrhunsko kakovostnih oblačil vrhunskih krojev Boss razkriva najnovejšo kampanjo s svetovno znanimi zvezdniki in nadaljuje svojo strategijo CorpCore. Zvezdniška zasedba, sestavljena iz novih in ikoničnih obrazov ter nekaterih uglednih in znanih talentov, oživlja to vznemirljivo novo poglavje zgodbe Boss. Legendarni britanski nogometaš in stilska ikona David Beckham nastopa v svoji prvi kampanji po napovedi strateškega partnerstva in oblikovalskega sodelovanja z znamko. Poleg njega sta se igralski zasedbi pridružila nigerijski pevec in skladatelj Burna Boy ter južnokorejski igralec Lee Jong-suk, poleg povratnikov in kultnega brazilskega supermodela Gisele Bündchen, legendarne Naomi Campbell, ki je v tej sezoni tudi ambasadorka blagovne znamke Boss Watches, Jewelry and Eyewear, ter italijanskega teniškega igralca Mattea Berrettinija, ki se vrača kot ambasador znamke Boss Licence Watches, Jewelry and Eyewear.

  

Od začetka kampanje #BeYourOwnBoss je Boss zagovarjal poziv posameznikom, naj živijo samostojno življenje, ki ga vodita njihov slog in samozavest. Za prihajajočo sezono jesen/zima blagovna znamka to sporočilo nadgrajuje, saj imeti v sebi moč, da najdete svoj glas in postanete svoj Boss, ni le enkratna zaveza, ampak: to je za vse življenje. „Lepo je biti del kampanje Boss za jesen/zimo 2024, ki pomeni vznemirljiv začetek mojega dolgoročnega ambasadorstva pri znamki Boss,“ je dejal David Beckham. V novi kampanji talenti, oblečeni v najnovejše stile znamke Boss, razkrivajo svoja načela, ki jih vodijo na življenjski poti. Asortiman za jesen/zimo 2024 ponuja popolno garderobo za vse priložnosti, ki se brezhibno prilega potrebam življenjskega sloga 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Podpisane obleke Boss so na novo oblikovane z močnimi, sodobnimi silhuetami, ki zagotavljajo svežo perspektivo, popolnoma prilagojeno prihajajočim hladnejšim mesecem. V kampanji vidimo, kako vsak talent posebej zapiše svoja vodilna pravila s pisalom na papir. Izpostavljeno pisarniško okolje, prilagojeni videzi in korporativni vizualni elementi, poudarjeni v scenografiji kampanje, so nadaljevanje teme CorpCore, ki je bila prvič predstavljena na reviji Boss jesen/zima 2023 septembra lani.

Predstavitev je podprta s 360-stopinjsko marketinško kampanjo, ki bo okrepljena z obsežnim zunanjim oglaševanjem v 29 ključnih mestih po vsem svetu. Na spletu Boss še naprej vključuje in gradi skupnost oboževalcev z uvedbo novega kanala za oddajanje na Instagramu. Ta kanal, ki bo deloval hkrati s kampanjo za jesen/zimo, bo s svojim vedno aktivnim pristopom še bolj pritegnil in okrepil bazo oboževalcev Boss na Instagramu. Na spletni strani Threads bo Boss objavil zvočne posnetke BTS s ključnimi talenti, medtem ko bodo ankete in vprašanja spodbujale poglede oboževalcev znamke Boss in krepile sodelovanje, s čimer bo kampanja postala še bolj zanimiva.

Nova kolekcija jesen/zima 2024 je že na voljo v trgovinah BOSS po vsem svetu, na spletni strani boss.com in pri veleprodajnih partnerjih. Osrednja moška kolekcija Boss prikazuje na novo opredeljene pisarniške sloge, kot jih vidimo v ostrih oblekah in vrhnjih oblačilih z močnimi rameni, poudarjenimi s pametnimi kravatami, kar ustvarja močno reinterpretacijo službenih oblačilnih sponk. V luksuznem asortimanu sta dve ključni moški oblačili izdelani iz tkanine Bisontex – mešanice volne bizona in kašmirja v izrazitem, peščeno sivo-rjavem odtenku. Tudi pri ženskih oblačilih so osrednji del sezone oživljene močne obleke z razkošnim pridihom, izdelane z novimi kroji in dimenzijami, bogatimi teksturami in močnimi ramenskimi oblikami. Ključni videz vključuje suknjič z zadnjo zadrgo iz črtaste deviške volne v kombinaciji s pripadajočim krilom oblike svinčnika, pa tudi plašč z ovijalnim sprednjim delom, izdelan iz krokodiljega usnja, ter dvodelno obleko in trenčkot iz iste izjemno mehke kašmir-volne, kot jo vidimo v moški modi znamke Boss.