In Moda
Adidas je razkril jakno VRCT, svežo reinkarnacijo klasičnega videza, ki poudarja moštveni ponos in samoizražanje. Jakna VRCT je izdelana na osnovi legendarne “letterman” jakne nemškega proizvajalca, posebnost jakne pa je tudi zamenljiv našitek, ki športnikom omogoča, da kar najbolje pokažejo kdo in kaj so.

Jakna, ki je zasnovana za nošenje pred in po treningu, svoje osnovne karakteristike črpa iz legendarnega bomberja, katerega lastnosti so bile z manjšimi popravki prnešene v današnji čas. Oblačilo, ki je izdelano iz prožnega in lahkega materiala, nudi veliko svobodo gibanja, mehka in zračna dvakrat šivana tkanina pa omogoča celoletno nošenje.

V znak vzpodbude k izražanju sebe in svojega mnenja, so logotipi na prsni strani nameščeni na ježku, ki ga je mogoče zamenjati ali prilagoditi. Športniki lahko sami ustvarijo svoje sporočilo ali izberejo slogan, ki ga izberejo nekateri vodilni ustvarjalci Adidasa, vključno z Jamesom Hardenom, Denise Schindler, Mette Towley, Paulom Dybalo, Ning Zetao in Stefanosom Tsitipasom. Vsak od naštetih športnikov je sodeloval z Adidasom in ustvaril našitek, ki pripoveduje njihovo zgodbo in izraža njihovo osebnost.