In Moda, Šport

Podjetje HUGO BOSS. Za letošnje evropsko nogometno prvenstvo v Franciji je znamka Hugo Boss ponovno prevzela vlogo ekskluzivnega modnega opremljevalca (običajno zmagovite) nemške reprezentance.

Če se sprašujete, kdo je oblikoval prečudovita oblačila nemških nogometnih reprezentantov, je odgovor na dlani. Podjetje HUGO BOSS. Za letošnje evropsko nogometno prvenstvo v Franciji je znamka Hugo Boss ponovno prevzela vlogo ekskluzivnega modnega opremljevalca (običajno zmagovite) nemške reprezentance.

“Ponosni smo, da podpiramo nemško nogometno ekipo tudi na prvenstvu v letu 2016. Igralci ne kažejo le svoje izjemne odličnosti in timskega duha, ampak poosebljajo tudi vrhunski stil,” je izjavil Gerd von Podewils, podpredsednik znamke Hugo Boss, zadolžen za komunikacijo. Nemški reprezentanti so garancija za vrhunski izgled športnika tudi izven zelenic, saj se v modernih, tajliranih tankih oblekah temno sive barve iz kolekcije BOSS “Ustvari svoj izgled” predstavljajo na vseh uradnih sprejemih in drugih dogodkih med evropskim nogometnim prvenstvom.

Kolekcija je edinstvena, saj lahko športniki individualno kombinirajo željene kroje hlač in jaken, od osnovnih do tajliranih in ekstra krojenih; tako si ustvarijo obleko, ki se perfektno poda vsakršnemu tipu moškega telesa. Bela bombažna srajca, črna kravata in suknjič z elegantnim robčkom v kombinaciji s pasom, čevlji in črnim plaščem zaključujejo klasiko #SuitedByBOSS izgleda. Med potovanjem pa ekipa udobno preživlja čas v jakni iz izjemno funkcionalnega najlona, puloverju iz lahke mešanice lana in volne, elegantnih črnih, prosto padajočih hlačah in pasu, ki je usklajen z barvo čevljev. Seveda je znamka HUGO BOSS poskrbela tudi za trenerja Joachima Löwa, in sicer s po meri narejeno obleko iz linije BOSS MADE TO MEASURE, izdelano iz luksuznih tkanin in v skladu z najboljšo krojaško izdelavo.

“Hugo Boss je naš idealni partner. Oboji želimo dati vse od sebe, najboljše, na vseh področjih našega delovanja. Tudi odlična predstavitev izven igrišča zahteva brezhibna oblačila, tako za uradne dogodke kot za sama potovanja,” meni Oliver Bierhoff.

“Skupaj z znamko HUGO BOSS smo osvojili svetovno prvenstvo leta 2014. Upamo, da bomo osvojili tudi evropsko prvenstvo v Franciji,” pa pravi slavni trener Joachim Löw.

“Igranje s stilom” je naslov predstavitve znamke BOSS o vrhunski izdelavi in timskem duhu, ki si jo je bilo moč ogledati v hotelu Hilton München Park. Kdo od nogometašev pa je s svojim stilom navdušil vas?

HUGO BOSS izdelke dobite seveda v specializiranih trgovinah te znamke. Obleke, kot jih nosijo nogometaši, pa bodo zagotovo zelo dolgo krasile marsikaterega moškega ob številnih poslovnih in svečanih priložnostih v mestu.