In Moda, Šport

Kraljevi klub iz španske prestolnice je sodelovanje z priznanim športnim opremljevalcem Adidas podaljšal do leta 2028. Potrebno je omeniti tudi to, da gre pri tem tudi za obeležitev 30. Obletnice sodelavanja med dvema ikonama, ki sta spremenili nogomet.

adidas je oblikoval ikoničen bel dres, ki jo izdeluje že kar  20 let. V tem času je Real Madrid osvojil šest naslovov v najprestižnejšem kjlubskem tekmovanju, šest svetovnih klubskih prvenstev, štiri Uefine superpokale, šest španskih prvenstev, pet španskih superpokalov in dva kraljeva pokala. Zaradi dogovora med obema stranema pogoji sodelovanja niso znani. Cilj za naslednja leta je še naprej ostati vodilni svetovni klub, ponoviti uspehe na igrišču tudi izven njega – z najboljšimi izdelki za navijače po vsem svetu.

Predsednik Reala Florentino Pérez je dejal: »Real Madrid in adidas sta med najbolj ikoničnimi blagovnimi znamkami v svetu športa. To je naraven korak podaljšanja uspešnega partnerstva do leta 2028. Skupaj bomo še naprej gradili naše strateško zavezništvo, ki nam omogoča, da postavljamo merila in smo vodilni v nogometni industriji. Zato je adidas za nas idealen partner. adidas prinaša najboljši material za uspehe na igrišču in izvirne izdelke za naše navijače po vsem svetu. Prepričani smo, da bomo skupaj doživeli še veliko uspehov.«

 

*Fotografija je simbolična