In Moda

Adidas predstavlja novo športno kolekcijo za vadbo, ki nudi podporo vsem športnicam, najsi gre za jogo ob sončnem vzhodu ali intenziven trening ob večernih urah. Statement kolekcijo, ki je na voljo v omejeni izdaji, je navdihnila skupnost žensk z vsega sveta, za katere je adidas ustvaril videz, ki ni odvisen od njihove zmogljivosti in različih prostopov k vadbi.

Statement kolekcijo sestavlja 23 med seboj dopolnjujočih se kosov, in sicer športni nedrčki, pajkice, jakna, nahrbtnik, torba ter čevlji. Najboljšo zmogljivost in slog zagotavlja kombinacija materiala, ki med vadbo ohlaja telo, ter dinamične oblike s cvetlično-kamuflažnimi in geometrijskimi vzorci po navdihu Stelle McCartney. Živahni odtenki in izstopajoči potiski se harmonično zlivajo v vrhunsko športno garderobo, zasnovano, da je močna in drzna – kot ženske, ki jo nosijo.

K vsestranskosti kosov Statement kolekcije so s svojimi vpogledi in zamislimi pripomogle tudi številne zvezdnice, med njimi pevka Dua Lipa, manekenka Karlie Kloss, igralka Shay Mitchell ter tenisačica Garbiñe Muguruza. Ker gre za ženske z različnimi pristopi k vadbi, so skupaj z Adidasom ustvarile oblačila in dodatke, ki pri treningu omogočajo opuščanje rutine ter spodbujajo ustvarjalnost.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.