In Lepota, Moško

Če ste športnik, se radi gibate v naravi ali potite v telovadnici, potem ta izdelek praktično morate imeti.

Se kar naprej sprašujete, kako negovati svojo kožo? Biotherm Homme to zna. Predstavlja vam revolucionarni gel za tuširanje z učinkom dezodoranta. Če ste športnik, se radi gibate v naravi ali potite v telovadnici, potem ta izdelek praktično morate imeti.

V Evropi danes trenira vsaj enkrat na teden 45 % moških vseh starosti in 74 % moških v starostni skupini od 15–24 let (Za primer: 37 % žensk vseh starosti in 55 % žensk v omenjenem starostnem obdobju). Večina jih trenira na prostem in 40 % moških se ukvarja s športnimi aktivnostmi.

ŠPORTNI KOŽNI PARADOKS

Medtem ko vadite, se tudi v vaši koži dogaja marsikaj koristnega za vaše dravje, vključno s prebujanjem krvnega pretoka, ‘dekoncentracijo stresa’, ki paradoksno izziva vašo kožo. Dokazano je, da znojenje pzoveča občutljivost za UV-žarke, medtem ko plavanje zmanjšuje vlaženje kože. Mnenje je, da telesna vadba dejansko poveča oksidativni stres v koži.

BIOTHERM HOMME: PARTNER VAŠE KOŽE PRI TELESNIH AKTIVNOSTIH

Četudi ste v telovadnici dvakrat na teden ali ste ‘ultratekač’, bo Biotherm Homme zagotovil vaši koži najboljšo formo, kar bo pomagalo, da boste učinkoviteje vadili.
Biotherm Homme DAY CONTROL: zaščita, ki se prične že pod tušem Leta 2016 je Biotherm Homme zagotovo številka ena med znamkami, ki skrbijo za nego kože med telesno aktivnostjo. Prvi gel za prhanje, ki ima 24-urni dezodorant efekt, je tako postal tudi prvo orožje v boju pred telesnimi vonjavami.
Ob tej zaščiti je Biotherm Homme razvil še dva nova dezodoranta Day Control, 48- in 72-urnega, kar omogoča Smart Protect Technology ™ – antiperspirant (aluminijeve soli + perlit).

NOVI BIOTHERM HOMME DAY CONTROL SHOWER DEZODORANT

Osnovna milna tekočina za tuširanje lahko emulgira nečistoče in mastne delce s površine kože, z izpiranjem. Skupina strokovnjakov pri Biotherm Homme pa je z izdelkom za odstranjevanje nečistoč in mastnih delcev poskrbela za novo senzorično izkušnjo: dokazali so, da gel za tuširanje vpliva na zmanjšanje neprijetnega vonja, do 8 ur po prvi uporabi in do 24 ur po četrtem dnevu uporabe, in da torej deluje kot dezodorant.

POPOLNA KOŽA

Strokovnjaki blagovne znamke Biotherm Homme so razvili v svetu vodilne formule za nego kože, to so teksture z najvišjo energijsko vrednostjo, visoko hidracijo in zaščito proti zunanjim vplivom, ki hitro prodrejo v kožo, in to kadar koli pred ali po vadbi.

ZNANOST DOBREGA POTENJA

Znojenje je normalna funkcija organizma, s katero se uravnava telesna temperatura. Znoj je sestavljen predvsem iz vode (98 %), soli in elektrolitov.


VAJE ZA KOŽO: 4 KLJUČNI IZZIVI

  • IZZIV 1

Potenje = večje UVB-tveganje
Povečano potenje med telesno aktivnostjo zveča občutljivost za UVB-
žarke. Ker ljudje najraje vadijo na prostem, lahko pride do večjega
tveganja za nastanek poškodbe kože.

  • IZZIV 2

Plavanje = slabša hidracija kože
UV + onesnaževanje + voda + sol
Dolgotrajno plavanje lahko poškoduje zgornjo plast kože, povrhnjico
kože, kar vodi k povečani prepustnosti kožne bariere.

  • IZZIV 3

Visoka intenzivnost vadbe = manj antioksidantov
Višja ko je intenzivnost kolesarjenja ali teka, nižja je koncentracija
karotenoidov (antioksidanti) v vaši koži.

  • IZZIV 4

Vzdržljivost vadbe vpliva na staranje kože.
Za zelo aktivne moške, ki vadijo več kot 4 ure na dan, so ugotovili, da
imajo tanjšo zaroženelo plast vrhnjice, ta zunanja plast vrhnjice oz.
epidermisa pa deluje kot zaščitna plast kože.