In Telefoni in aplikacije

Samsung Electronics je predstavil novo serijo vrhunskih pametnih telefonov – Galaxy Note10, ki združuje čudovito eleganco v oblikovanju z zmogljivimi funkcijami za izboljšanje produktivnosti, kar uporabnikom omogoča izkoristek prav vsakega trenutka. Galaxy Note10 je zasnovan tako, da omogoča enostavno preklapljanje med poslovnim in zasebnim življenjem, kar daje uporabnikom možnost svobodnega izražanja na način kot ga želijo in tako pokažejo svoj ustvarjalni duh, kjerkoli in kadarkoli. Serija Galaxy Note že leta pomaga milijonom zvestim uporabnikom po vsem svetu, da sledijo svojim strastem in dosegajo svoje cilje – naredijo še več in dosežejo nedosegljivo.

“Galaxy Note že od samega začetka vključuje najboljše tehnologije in funkcije. Zato Galaxy Note10 nudi zmogljivo tehnologijo, ki uporabnikom zagotavlja novo raven produktivnosti in ustvarjalnosti,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Sleherni element Galaxy Note10 pametnega telefona je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča doseči več. Ne glede na to, ali zaključujete večjo projekt v službi, zajemate in urejate videoposnetke ali igrate svoje najljubše mobilne igre, Galaxy Note10 omogoča, da to naredite hitreje in boljše.«

Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih in uporabniki lahko izberejo tisti model, ki jim najbolj ustreza. Galaxy Note10 je popolna izbira za uporabnike, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim (6,3-palčnim) kinematografskim brezkončnim zaslonom. Galaxy Note10+ in Galaxy Note10+ 5G se lahko pohvalita s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom, kar je tudi največji zaslon Galaxy Note pametnih telefonov do sedaj.

Serija Galaxy Note10 bo na voljo od 23. avgusta 2019; in sicer v edinstvenih barvnih odtenkih – Galaxy Note10+ bo na voljo v avra sij, avra beli in avra črni; medtem ko bo Galaxy Note10 na voljo v avra sij, avra roza in avra črni.