In Aktualno

Slastne ploščice z okusom temne čokolade in tropskega sadja so idealen način za doseganje optimalne teže.

Predstavljajte si, da obstaja prijeten način za doseganje svoje optimalne teže. Napovedujemo novost – bodykey by NUTRILITE™ nadomestilo obroka v obliki ploščice, ki je učinkovit, enostaven za vključitev v prehrano in preprosto zdrav način za zmanjšanje telesne teže, vzdrževanje optimalne telesne teže ali doseganje ciljev glede zdravega življenjskega sloga!

bodykey je bil razvit pri NUTRILITE, ki je številka ena v svetu med vitamini in prehranskimi dopolnili. Je blagovna znamka, ki zagotavlja celotno paleto prehranskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, antioksidanti, zeliščnimi dopolnili, športno prehrano in nadomestki obrokov.

Na voljo je v dveh slastnih okusih: temna čokolada (s kakavovimi zrni in mandlji) in tropsko sadje (z mangom, jabolki, marelicami, lanenimi semeni in sončničnimi semeni). bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je bilo razvito v skladu z nepopustljivo visokimi standardi blagovne znamke NUTRILITE.

Bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je:

  • obogateno s 13 vitamini in 11 minerali,
  • ima visoko vsebnost beljakovin in vlaknin,
  • prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov (te spodbuja kalcij), normalni presnovi makrohranil (spodbuja biotin), normalnemu sproščanju energije pri presnovi (to spodbujajo različni B-vitamini),
  • ne vsebuje nobenih umetnih barvil, konzervansov, sladil, palmovega olja ali gensko spremenjenih sestavin
  • je združljivo z vsemi vrstami prehrane bodykey – enostavno se vključi v vsako rutino ali življenjski slog
  • priročno pakiranje v posameznih porcijah – odlično za uživanje na poti.

Novo bodykey by NUTRILITE nadomestilo obroka v obliki ploščice izpolnjuje eno od glavnih potreb ljudi, ki želijo doseči in vzdrževati svojo optimalno težo, ter jim pomaga to doseči na učinkovit, zdrav in priročen način.

Za dosego svojega optimalnega jaza si lahko pomagamo z naslednjimi tremi koraki:

  • določimo svojo ciljno telesno težo in način za dosego zdravega življenjskega sloga,
  • izberemo prave izdelke bodykey by NUTRILITE, da sestavimo lasten prehranski načrt,
  • dopolnimo svojo prehrano in trud z izdelki NUTRILITE.

Optimalni jaz? Da, jaz lahko. Z razvajanjem svojih brbončic s slastnimi okusi in uživanjem v vsakem grižljaju na svoji poti do zmanjšanja telesne teže in zdravega življenjskega sloga!