In Tehnika

Ventilator Peter je inteligenten, tih in tako vitek, da postane skoraj neviden, kljub temu boste ves čas slutili, da je nekje v bližini, saj bo prijetno pihljalo. Peter je lahko temnejše (črne) ali svetlejše (bele) barve. Ker je uglajeno vitek, zavzema zelo malo prostora, saj ventilatorji Stadler Form ne le prijetno hladijo naš dom in nam dajejo občutek osvežujoče obmorske sape, ampak z oblikovalskim presežkom, ki ga ponujajo, tudi polepšajo ambient.

Svoji vitkosti in eleganci navkljub Peter vseeno ustvarja veliko vetra. S funkcijo osciliranja zagotavlja enakomerno in prijetno porazdelitev zraka po celotnem prostoru. Peter navdušuje s svojimi inteligentnimi značilnostmi, kot so časovnik 1–7 ur, funkcija Natural breeze in priročen daljinski upravljalnik. Energični Peter ponuja tri različne hitrosti za individualno izbiro jakosti vetra. S pralnim zračnim filtrom je ventilator zavarovan pred prahom in drugimi delci.

Peter sodi med tiste ventilatorje, ki učinkujejo hitro, učinkovito ter predvsem prijetno ohladijo prostor. Seveda imate vedno lahko oboje, Peter se dobro znajde tudi v klimatiziranih prostorih. Za bolj občutljive na visoke temperaturne spremembe, ki jih ustvarijo klimatske naprave, in prašne delce, ki se nabirajo v njih, pa so ventilatorji zagotovo odlična rešitev. Ventilatorji tudi v vročih poletnih dneh poskrbijo za prijetno ozračje doma in nam omogočajo, da jih postavimo na poljubno mesto in usmerimo v poljubno smer. Na ohladitev tudi ni treba čakati, saj delujejo takoj. Še zlasti Peter.

FOTO: Stadler Form
Več informacij: